Bezoek, route en openingstijden

donderdag 10 april tot en met oktober 2023

> zondag en maandag

12.00 tot 17.00 uur

> dinsdag tot en met zaterdag

11.00 tot 17.00 uur

> in 2023 gesloten op:

….

november 2023 tot en met 1 april 2024

> dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 16.00 uur

entree (de museumjaarkaart is (nog) niet van toepassing)

Toegangskaarten: € 3,– per persoon
Kinderen tot en met 12 jaar: gratis
Vrienden, sponsoren en kompanen: gratis

openbaar vervoer

Zilvermuseum Doesburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer; vanaf station Dieren: buslijn 26; vanaf station Doetinchem: buslijn 27; vanaf station Arnhem: buslijn 29. Stap uit bij halte Koepoortwal of Meipoort. Vandaar loopt u in enkele minuten naar het museum. Plan uw OV-reis via onderstaande 9292-knop.

auto

Doesburg is bereikbaar via de A12/348 en de N317. U vindt de ingang van Zilvermuseum Doesburg bij de toren aan de Markt, in het hart van het historische centrum.

parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen De Bleek en Turfhaven, beide op loopafstand van het museum. In de binnenstad kunt u alleen betaald parkeren.
Met een gehandicaptenparkeerkaart kunt u gratis parkeren op een betaald parkeren-plek. Er zijn meerdere gehandicaptenparkeerplaatsen in de binnenstad.

kerkwinkel en kerkcafé

Bij de toegang tot het museum is de museumshop. Daarin vindt u folders, boeken, cadeaubonnen, kleine geschenken en souvenirs. 

In het kerkcafé kunt u (na)genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met een petit four. Ook worden licht alcoholische dranken geschonken. 

toegankelijkheid

De Martinikerk, Zilvermuseum en het toilet zijn rolstoeltoegankelijk.
Het museum is gevestigd op de eerste etage; er is een lift aanwezig.