Nu Zilvermuseum Doesburg de ANBI-status heeft is het extra aantrekkelijk om vriend, kompaan of sponsor te worden. U geniet dan van een aantal voordelen en u kunt uw schenking of ondersteuning bij uw belastingaangifte melden als aftrekpost.

Meld u daarom dan aan als vriend of kompaan, individueel of samen met een partner. Op die manier ondersteunt u het succes van het museum. Met uw bijdrage kan Zilvermuseum Doesburg unieke tentoonstellingen en activiteiten organiseren. Uw steun draagt bij aan het voortbestaan en de ontwikkeling van het museum en u profiteert van voordelen en aanbiedingen. U kunt Zilvermuseum Doesburg ook steunen als bedrijf of vereniging. U geniet dan van alle voordelen van vrienden en kompanen. Daarnaast vermelden wij uw naam en logo in onze digitale nieuwsbrief, op onze website en op het sponsorbord op locatie. U bent al Sponsor vanaf € 500,- per jaar. Interesse? Neem contact op voor alle mogelijkheden of speciale wensen!

Kijk voor alle mogelijk heden op zilvermuseumdoesburg.nl en meld u aan!