Op 24 september 2021 opende Mr. Pieter Van Vollenhoven Zilvermuseum Doesburg. Dit nieuwe Doesburgse museum heeft een internationale collectie zilveren mosterdpotjes, cruet sets en bijbehorende objecten, onder andere in Victoriaanse stijl en in Jugendstil.

De collectie vertegenwoordigt de periode tussen 1700 en 1920 en hoort bij Doesburg, de oude Hanze- en Vestingstad die velen vooral kennen als Mosterdstad. Nergens beter dan hier past dit museum met zijn honderden zilveren mosterdpotjes en attributen.

Door de beperkingen in coronatijd zijn de start en de activiteiten van Zilvermuseum Doesburg onderbelicht gebleven. In 2022 gaat het museum daar wat aan doen, onder andere met een pr-campagne via de nieuwe Facebookpagina en een nieuwsbrief. Voor nu wenst Zilvermuseum Doesburg bezoekers en belangstellenden een museaal en gezond 2022.